Технология и Визия

 

Ние започваме създаването на един сайт още преди да е закупен домейнът му. Първата ни работа е да разберем кой е клиента ни, какви са неговите цели и възгледи, разбираме кои са неговите клиенти, и кои иска да бъдат бъдещите му клиенти. Създаваме маркетинговата рамка на сайта и предлагаме бъдещата му визия. Изграждаме сайта в много тясно сътрудничество с клиента като се стремим и най-малкият детайл да бъде одобрен от нашият клиент. Нашата работа не приключва с написването на последният скрипт. Ние регистрираме Вашият сайт в редица търсачки и каталози и го оптимизираме за търсещите машини и Google. Ако желаете можем да Ви предадем готовият сайт и да обучим Ваш служител да променя данни и да обновява информация в него. Но ние Ви предлагаме поддръжка на сайта на много приемливи цени. Предлагаме Ви да се превърнем във Вашият нещатен „Интернет Мениджър” като поемем изцяло грижата за Вашата представеност в интернет пространството.

Като основни предимства на договорната поддръжка от нас за Вашият сайт можем да изтъкнем:

Дизайнерите се усмихватНе инвестирате в обучение на Ваш служител който може по-късно да напусне работа докато ние не напускаме и сме винаги на линия.

Професионалисти сме в тази област.

Ние се занимаваме вместо вас с домейни, хостинги, php, mysql версии и съвместимости и други подобни специфични неща.

Ние се грижим вместо вас за сигурността на сайта и данните в него и носим съответната отговорност

Относно уеб сайтовете които създаваме се придържаме към препоръките на Google за оптимизациция за търсещите машини, т.е. създаваме изчистени и стилни сайтове с лесна и бърза навигация. Претрупаността и кича в създадения уеб сайт не са в наш стил. Избягваме безсмислените флаш анимации които затрудняват и объркват потребителите.

Винаги поставяме осъществяването на Вашите идеи и желания на първо място и правим всичко възможно за нашето дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

 

 
      5rov.com