Онлайн магазини

 

Петровсофт ЕООД се специализира в изграждането на онлайн интернет магазини в следните направления:

  • Изграждане на онлайн магазини на търговци - изграждаме ваш собствен магазин, обучаваме Ви да го управлявате, индексираме го в гугъл. Цената за това плюс въвеждане на 30 продукта е 390 лв. При проблеми възникнали по време на управлението можете да разчитате на нас.
  • Изграждане и управление на собствени интернет магазини - в тях се продават стоки собственост на фирмата, в магазините се предлагат и стоки на консигнация, както и стоки на други търговци с които се сключва договор за посредничество. В този случай когато има договор за посредничество търговецът чиято стока се продава в магазина заплаща комисионна на Петровсофт само в случай на продажба и задължението за доставка остава негово.
  • Изграждане и управление на интернет магазини с пълна поддръжка - в този случай магазините са собственост на търговеца(производителя) чиито стоки се търгуват в магазина. Петровсофт има отговорност за актуализирането на офертите, добавяне на нови артикули, обработка на потребителски заявки и осъществяването на контакт между купувач и продавач. Собственикът на на магазина заплаща такса за поддръжка на Петровсофт независимо от обема на продажбите.
 
      5rov.com